STYRELSEN

Conny olausson

Ordförande

Conny gör sitt tredje år som ordförande för Damettan/NDHL-organisationen. Verksam i AIK som huvudtränare för SDHL-laget samt sportchef för dam.

lars hymander

Vice Ordförande

Lasse har varit med sedan starten av Damettan/NDHL organisationen. Verksam i Södertälje SK som dam/ungdomsansvarig.

lina Hedlund

Ledamot

Lina har en lång karriär bakom sig som ishockeyspelare. De senaste 6 säsongerna har hon spelat i Björklöven. Inför i år har hon valt att lägga skridskorna på hyllan. 

ulrika johansson

Ledamot

Ulrika är verksam i Troja/Ljungbys damlag som lagledare. Hon har också varit med sedan organisationen Damettan/NDHL startade.

rolf rickmo

Ledamot

Ny i styrelsen. Rolf har en gedigen bakgrund inom ishockeyn, både som spelare och ledare. Och framförallt för flick- och damhockeyn. Idag är han ordförande i Dalarnas Ishockeyförbund samt ledamot i Region Väst. 

ulrika dahlgren

Suppleant

Ulrika har varit med på ett hörn sedan organisationen startade och blev på senaste årsmötet invald som suppleant i styrelsen för Damettan/NDHL. Till vardags är hon General Manager för Skellefteås Damlag.

Therése nyman

Kommunikation- och Marknasdchef, adjungerad

Therése har varit med sedan starten. Har själv spelat ishockey i många år. Innan anställningen i NDHL har hon varit klubbchef för Haninge Anchors och dessförinnan Sportchef dam/flick i samma förening. Anställd sedan november 2021 i NDHL.

henrik arnström

Ledamot

Henrik är verksam i Vänersborgs HC. När NDHL startade var de Trollhättefallens HC men övergick säsongen efter till Vänersborg. Kommande säsong spelar de damjuniorserien.

cajsen hjort

Sekreterare

Ny i styrelsen. Cajsen är i Rögles flickverksamhet och lagledare för några av flicklagen.

janne wickström

Suppleant

Ny i styrelsen, men inte inom damhockeyn. Janne var tidigare General Manager för Almtunas damlag och har nu samma roll i nystartade Uppsala HC. 

thomas hilstad

Suppleant

Thomas gör sitt andra år som suppleant i styrelsen. En viktig pusselbit för Damettan/NDHL med sitt breda nätverk och mångsysslare inom ishockeyn. Verksam för både Stockholms Ishockeyförbund och Haninge Anchors.

VALBEREDNINGEN

Elin lundberg

Valberedning, sammankallande

Elin spelar i Falu IF och har en gedigen hockeykarriär i bagaget.

markus åberg

Valberedningen

Markus var tidigare ledare i Almtunas damlag, numera i Uppsala HC.

Vakant

Valberedningen

Platsen är vakant