SSK och Rögle fortsatt obesegrade.

Två Allsvenska matcher har spelats så här långt den här veckan. I måndags tog Rögle emot Troja hemma. Matchen slutade med vinst för hemmalaget. Drygt 200 personer befann sig i Catena Arena för att se matchen. Det var en skottmässigt jämn match med ett litet övertag för Rögle. Lagkapten Wilma Hjelm inledde målskyttet, Emily Gustafson ökade på ledningen till 2-0 i andra perioden. I tredje perioden reducerade Troja genom Anna Maria Lodnanova, men närmare än så kom inte Troja. Amalie Andersen satte 3-1 målet i öppet mål och matchen slutade 3-1.

Södertälje kom till Uppsala med tre av tre möjliga vinster i Allsvenskan, dagens match var inget undantag. Södertälje är effektiva och vinner skotten överlägset med 53-14. Uppsala lyckas sätta två av dem och slutresultatet blir 2-7. Embla Åberg får sista ordet i matchen med en reducering när det är knappa fem minuter kvar.
Nyförvärvet från AIK, Wilma Hallberg presenterar sig direkt och står för två assist och ett mål. Kapten Hunter Mosher gör sitt sjätte och sjunde mål i Allsvenskan.

Hammarby spelade sin andra match i Östra fortsättningsserie, denna gång mot Sundbyberg. Hammarby kvitterar till 2-2 i slutet av tredje perioden genom Linnea Strandfeldt och får med sig en utvisning i slutminuterna men matchen går till förlängning. Efter bara 28 sekunder i overtime sätter Sundbyberg pucken i mål och vinner matchen med 3-2.