Sista matcherna för säsongen.

Säsongen närmar sig sitt slut. I helgen som var avgjordes juniorslutspelet. AIK som spelat NDHL den här säsongen tog sig hela vägen till final men förlorade på nykomlingarna i juniorsammanhang, Frölunda.
Modo och Brynäs som också har spelat NDHL den här säsongen spelade om bronsmedaljen. Modo vann matchen med 4-3 efter en jämn match, Stella Lindell reducerade till 4-3 med tio minuter kvar i tredje perioden men Modo höll igen trots att Brynäs tog ut målvakten och gjorde ett försök att spela 6 mot 4 och få in en kvittering. Men en utvisning satte stopp för det och Modo tog tredjeplatsen.

I placeringsmatcherna blev Linköping femma och Luleå sjua. Luleå vann mot Örebro och Linköping mot Södertälje.

Imorgon spelar Hammarby säsongens sista match i kvalet i Öst. De tar emot Kallhäll på Zinkensdamm med matchstart kl 20.00. Det är en match som poängmässigt saknar betydelse då det redan står klart att SDE och Hammarby tar topp två platserna.

Nu har vi All-Star att se fram emot. Båda lagen börjar ta form och spelarna kommer att börja presenteras inom kort. Vi i NDHL jobbar för fullt med allt kring matchen. Missa inga uppdateringar!