Medlemsmöte och årsmöte avslutat ( 30 maj 2022 )

Helgen 21-22 maj hölls medlemsmöte tillsammans med årsmöte för NDHL. Vi hade två givande dagar i Älvsjö där det blev mycket fokus på hur vi ska jobba framåt för att öka intresset och därmed även förutsättningarna för Division1-klubbarna i Sverige.
"Tillsammans" är en gemensam syn på det och även vikten av det egna arbetet både hos klubbarna och hos spelarna. NDHL är gemenskapen för Damettorna och vi är näst högsta serien. Vi behöver jobba likriktat mellan regionerna och samverka med de närmsta som SIF, SDHL, SHL och HA.

15 föreningar var representerade på mötet, 17 var anmälda. Det var en bra mix av spelare, ledare och föreningsanställda som var på plats och vi har mycket material att jobba med framöver.

Inför 23/23 välkomnar vi nya klubbar i NDHL, Mora IK, Falu IF och Frölunda. Och i och med årsmötet har vi även nya styrelsemedlemmar som vi önskar varmt välkomna, Ulrika Johansson (Troja/Ljungby), Thomas Hilstad (Haninge Anchors) och Malin Storås (Västerås IK). Saknas på bilden med styrelsen gör Henrik Arnström och Lina Hedlund.