Lördagens matcher.

Det spelades sex matcher under lördagen.

Ytterligare ett skånederby stod på schemat när Malmö tog emot obesegrade Rögle. Men trots ett stort skottövertag för Malmö med 53-20 så vann Rögle matchen. Målvakten Alba Gonzalo var onekligen bortalagets nyckelfigur som räddade 52 av dem. Nathalie Perry reducerade till 1-2 i andra perioden medan tredje blev mållös.

I Umeå tog Björklöven ledningen mot Färjestad genom Isabell Lundin-Lundgren men Färjestad vände matchen och Gina Brevik Kristiansen satte 1-3 i öppet mål. Skottmässigt var det en jämn match som Färjestad vann med 27-22.

Haninge tog emot Uppsala, Haninge inledde starkt och ledde med 2-0 men Uppsala jobbade ikapp och kvitterade till 2-2 i början av tredje perioden genom Jenny Nilsson. Tillslut var det de mest rutinerade spelarna som visade vägen och Haninge vann med 4-2. Denise Husak Asp gjorde två mål i matchen.

Skellefteå mötte Örebro för andra matchen i rad, även denna match vann hemmalaget. Sara Bjurvén stod för ett hattrick när Skellefteå vann med 10-0. Lumi Jääskeläinen i mål gjorde sin första match i Allsvenskan och höll nollan.

Leksand vann borta över Hedesunda i Västra serien och Linköping vann mot Vänersborg i juniorserien Syd.