Lägesrapport ( 1 feb. 2022 )

Imorgon spelas sista omgången i Östras Topp4 och efter det står det klart vilka som tar den sista Allsvenska platsen. Hammarby tar emot Almtuna hemma på Zinkensdamm. Vinner Hammarby tar de andraplatsen men de måste ta minst 2 poäng för att lyckas nå dit. Södertälje är klara för Allsvenskan. I Öst kommer även ett förkval spelas mellan 3:an och 4:an för att ta sig till ett regionalt förkval med treorna som får kvala från Väst och Syd. Det regionala förkvalet spelas 25-27 februari. Vilka treor det blir får vi återkomma med. 

Det betyder att övriga serier ska vara färdigspelade tills dess.

I Norra är det fyra tidssatta omgångar kvar och sju matcher som saknar speldatum i nuläget. Skellefteå och Björklöven är klara för Allsvenskan.

I Västra är det två ospelade matcher. Färjestad tar emot Västerås hemma den 3 februari och matchen mellan Västerås och Örebro är ännu inte tidssatt. I Väst väntar också ett kval mellan Div1 och Div2 där Falu IF och Mora IK har chans att ta plats i Damettan. Mer information om det kvalet kommer senare. I Västra är Sandviken och Färjestad klara för Allsvenskan.

I Södra är det sju matcher som saknar speldatum. Malmö och Troja/Ljungby är klara för Allsvenskan.

I Östras fortsättningsserie är det matcher som släpar. Kallhäll har fyra inplanerade matcher mellan den 6 februari och 20 februari. Serien spelas på.

Den 12 februari är startdatumet för Allsvenskan. Alla matcher kommer att sändas på Svenskhockey.tv så se till att ett årskort är säkrat. Årskortet gäller ett år från köpdatumet så det kommer att gälla även säsongen 22/23. Glöm inte att ange Ditt favoritlag när du tecknar abonnemang så går en del av summan till laget.