Järvsö Industriplast Arena håller sommaröppet.( 4 apr. 2023 )

Med NDHL:s samarbetspartner Järvsö Industriplast, välkomnar JIK Event till en härlig hockeymöjlighet hela sommaren. Läs all info nedan.

"Vi välkomnar dig att uppleva hockey och is aktiviteter i Järvsö Industriplast Arena sommaren 2023, och vi har allt du behöver för en härlig upplevelse. Vår anläggning erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för alla åldrar och nivåer. Välj mellan stora och små grupper och upplev de många fantastiska möjligheterna som finns att uppleva i Järvsö, Hälsingland.

Järvsö Industriplast Arena är utrustad med 5 omklädningsrum för att byta om inför träningar, cuper och hockeycamp verksamhet. Vi har även en modern samlingssal med en mysig cafeteria. Här kan du njuta av lunch och middag tillsammans med laget.

Arenan ligger nära till bad i älven Ljusnan som rinner bara 100 meter från arenan. Här kan gästerna koppla av och njuta av den fantastiska naturen, medan de badar i det rena vattnet. Utsikten på båda sidor av älven är magnifik och gör att man lätt kan försvinna in i en annan värld. Dessutom erbjuder den storslagnanaturen massor av andra aktiviteter att utforska. Ishallen har allt som krävs för en perfekt hockeyvecka, eller bara en dag med familjen.

Arenan erbjuder även ett stort utomhusområde med plats för aktiviteter som skottramp, fotboll, padel, volleyboll mm.

Arena har ett närliggande boende med 60 bäddplatser och en helt egen hushållning. Boendet erbjuder bekvämligheter så som komfortabla möbler, kök med diskmaskin. Det finns även en mysig uteplats där du kan slappna av i solen. Vi kan erbjuda gästerna många olika matalternativ. Ett välutrustat kök finns tillgängligt för dem som vill laga sin egen mat. All nödvändig utrustning finns, inklusive diskmaskin för att underlätta arbetet. För de som hellre inte vill laga sina egna måltider, finns det även möjlighet att beställa catering. Cateringalternativen är framtaget för att tillfredsställa alla smaker. All mat serveras med friska ingredienser som är varsamt odlade och naturliga produkter, vilket ger den bästa smaken och kvaliteten. Oavsett om du är en erfaren utövare eller helt ny inom sporten, kan vi garantera att träningarna hålls i en säker miljö.

Järvsö erbjuder även ett stort utbud av möjligheter för familjer som följer med. Vi har allt du behöver för att spendera en härlig vecka/helg i Järvsö.

Kontakta oss gärna om du skulle vara intresserad av att hyra ishallen eller samarbeta med Järvsö IK Event. Vi är glada att gå igenom alla detaljer och hjälpa dig planera din aktivitet i ishallen".

Om du vill veta mer om offert, priser och vilka möjligheter som finns, tveka inte att kontakta oss. Boka och se tillgängligheten online Bokning ishall, Järvsö Industriplast Arena (office365.com)

Lasse Söderlund, 070-669 22 70
lasse@jikevent.se

Ronney Olsson, 070-669 41 45
ronney@jikevent.se