Damettan/NDHL Anställer ( 14 nov. 2021 )

Vi är mycket glada att vi inom Damettan/NDHL nu kan presentera att vi anställer Therése Nyman som säljande kommersiell chef.
Titeln säger tydligt vad det kortsiktigt handlar om för uppdrag. Therése har lång erfarenhet av hockey som spelare, ledare, klubbledning och kommer senast från Damettans styrelse vilket gör att hon är mycket väl insatt i de planer som gäller för Damettan/NDHL. 
Damettan/NDHL flyttar med detta in på samma kontorsadress som Hockeyallsvenskan och Svenskhockey.tv vilket säkerligen kommer ge massa synergieffekter för svensk hockey. Utöver dessa fördelar får vi mer kontinuitet med dagligt arbete och en tydlig kontaktyta för Damettan/NDHL, säger en nöjd ordförande Conny Olausson.
 
Vi ställde även frågan till Therése hur hon ser på sitt uppdtrag?

- Det ska bli otroligt spännande att ta mig an den här rollen. Det har alltid varit en dröm att få jobba med Damhockeyn brett. Jag ser fram emot att knyta nya kontakter och även jobba på att knyta ihop landets Division1 föreningar och skapa bättre förutsättningar för spelarna där. Hand i hand med Dam- och flickprojektet som SIF nu håller på att ro iland med nya strategier runt om i hela Sverige känns det verkligen som en perfekt timing att växa och utevcklas även på den seniora näst högsta nivån för damerna. 

Jag var själv aktiv spelare inom damhockeyn mellan 1992 - 2009 och känner att jag har mycket i bagaget att jobba med. 
Det har varit en kort men intensiv resa sedan Damettans intresseorganisation först startade för ungefär ett år sedan och det ska bli riktigt kul att jobba med det även dagtid och känna att det blir kvalitet av det arbete vi lägger ner.