Allsvenskan startar i början på janauri.

Det återstår 19 matcher i grundserierna för den här säsongen. Öst och Syd spelar sina sista i helgen, Väst och Norr har ett par matcher nästa vecka innan de får julledigt. 

Allsvenskan kommer, precis som tidigare år att spelas i två serier. En Norra och en Södra. En ändring för i år är att det är tre lag från varje region som avancerar vilket betyder att det är 6 lag i varje serie. Klara för Allsvenskan Norra är Skellefteå, Björklöven, Timrå, Färjestad, Falun och Örebro. I Allsvenskan Södra är Södertälje, Haninge, Uppsala, Malmö, Rögle och Troja-Ljungby klara. 
SIF, tillsammans med klubbarna jobbar just nu för att fastställa spelscheman och när de är klara kommer vi också att gå ut med hur det kommer att spelas. 
Det som är klart är att Allsvenskan ska starta i början av januari och vara färdigspelad för kvartsfinaler mot kvalet senast den 19/2. 18 omgångar kommer att spelas, vilket innebär trippelmöten för lagen. Fyra av sex lag från varje serie går vidare till Play Off 1 som kommer att spelas i bäst av tre matcher. De tre lagen som inte går vidare till slutspel är klara för spel i NDHL säsongen 24/25.
Vi ser fram emot många spännande och täta matcher framöver! 

Vi vet fortfarande inte hur fortsättningsserierna kommer att se ut för lagen som inte spelar Allsvenskan mer än att det kommer vara regionala serier. Antingen tillsammans med division 2 eller i juniorslutspelet. Information om det kommer också när vi vet mer.