Allstar-lagen och idén kring matchen.

Nu är det en vecka kvar till Allstar-matchen som spelas i Uppsala och Gränbyhallen. 

Lagen har presenterats spelare för spelare och vi har fortfarande några namn kvar att presentera, så håll utkik i våra kanaler. 
Matchen kommer att spelas i samband med vårt årliga medlemsmöte, detta blir vårt fjärde i ordningen sedan NDHL startades på hösten 2020. Vi bjuder in ledare och spelare från medlemsföreningarna för en tvådagarskonferens där vi diskuterar säsongen som varit samt vägen framåt. 
Samtliga år har vi tillsammans med deltagarna diskuterat att ha ett event för spelarna där vi kan bygga på gemenskapen och bygga förebilder för kommande generationer. 

I år kände vi att vi hade musklerna att dra ihop två lag för att spela en uppvisningsmatch. Deltagandet på konferensen har i och med det också satt ett nytt rekord och ungefär 60 personer, ledare och spelare kommer att delta i helgen. Vi hoppas så klart att det även kommer vara publik på plats. Inbjudan har gått ut till flick- och damjuniorverksamheter, alla aktiva spelare inklusive NDHL-spelare kommer att gå in gratis på matchen. 

Alla medlemsföreningar har själva fått utse spelare att delta i Allstar, vi har 17 av 23 föreningar som är representerade, tyvärr hade inte alla möjlighet att delta. De lag som spelade Allsvenskan fick förtur på två platser och de som inte spelade Allsvenskan, en plats. Vi har sedan fyllt upp med spelare från klubbar som haft möjligheten att ta med fler på positioner som behövde fyllas. Lagen är en mix av unga talanger, framstående i sina klubblag, och ledande äldre spelare med många års erfarenhet av ishockey. 
Vi har spännande coacher på varsin bänk som kommer göra sitt bästa för att se till att matchen blir underhållande. 

Så boka biljetter i förväg på www.ndhlsverige.se/store eller på plats på lördag. Matchen startar 17.00 och efteråt finns det chans att få träffa spelarna.

För konferensdelen fortsätter vi på söndagen tillsammans med medlemmarna och jobbar vidare för NDHL 24/25.