Nu startar Damjuniorslutspelet.

På fredag drar slutspelet igång för juniorserierna. Serierna har spelats regionalt fram till nu och de lag som har spelat NDHL under säsongen och tagit sig vidare till slutspel är Luleå, Modo, Brynäs och Linköping. Parallellt med NDHL har även Örebros, Södertäljes och AIK:s damjuniorer tagit sig vidare till slutspelet. Frölunda är enda lag som inte haft anknytning till NDHL den här säsongen. Dessa matcher spelas 15-17 mars i och nord/väst spelar i Latbergshallen medan syd/öst spelas i Linköping uppdelat på Stångebrohallen och C-hallen. 

Damjuniorslutspelets början är uppdelat på två serier, likt Damhockeyallsvenskan, en nord/väst och en syd/öst. Det är fyra lag i varje serie och de möter varandra en gång. Därefter går två lag från varje serie vidare till placeringsmatcher. Ettan i nord/väst möter tvåan i syd/öst och vise versa. Vinnarna i de matcherna spelar sedan finalen. 

Övriga lag möter varandra i placeringsmatcher 5-8. Finalspelen spelas den 23-24 mars där finalerna spelas i Nobelhallen och placeringsmatcherna spelas i Grimsta Ishall. 

Alla matcher kan ses på Svenskhockey.tv via deras ordinarie abonnemang. Läs mer om speldatum och tider på stats via länken stats.swehockey.